Saturday , 4 February 2023
Home Quiz Answers Binance Quiz Answers Learn & Trade Quiz Answers – Share $100,000 Token Voucher
Binance Quiz Answers

Learn & Trade Quiz Answers – Share $100,000 Token Voucher

Learn Trade Quiz Answers -

Binance announce new new event every times.And give chance to win reward.Join Learn & Trade Quiz Share $100,000 in KAVA, XTZ, SAND & HFT Token Voucher Rewards.

All users who confirm their participation here and complete the following three tasks during the promotion period are eligible to receive an equal share of $80,000 in KAVA, XTZ, SAND and HFT token vouchers.

All users who confirm their participation in this promotion and achieve a total trading volume (including buying and selling) across eligible spot pairs of at least $1,000 will receive Ranked. Entire Eligible Spot Pairs during the Promotion Period.

Learn & Trade Quiz Details


Learn & Trade QuizDetails
Quiz Date & Time5 December , 2022
Quiz TypeLearn & Earn
RewardsToken vouchers.
Winners SelectionFirst Come, First Served!
Binance Quiz LinkVisit Here

Promotion Period: 2022-12-05 07:00 to 2022-12-18 23:59 (UTC)

How To Join Binance Learn & Trade Quiz

  • Click the link below and sign up or log in to your Binance account. Click Here
  • You must pass KYC verification to receive rewards.
  • Visit the Learn & Trade Acquisition page on the Binance app dashboard or here.
  • All users who confirm their participation here and complete the following three tasks during the promotion period will qualify for an equal share of $80,000 in KAVA, XTZ, SAND and HFT token vouchers.

I give all Binance Learn & trade Quiz answers for free.You need just visit and follow this answers when Binance Learn & trade Quiz start

Learn & Trade KAVA Quiz Answers


1. What is Kava?
Answers:An interoperable Layer 1 with EVM optimized for protocol growth
2. How is Kava optimized for protocol growth?
Answers:By being an interoperable Cosmos-Ethereum EVM with streamlined developer resources
3. What is the Tezos blockchain known for?
Answers:All of the above
4. The upcoming Lima upgrade will be which number upgrade for the Tezos blockchain?
Answers:12
5. How many Alpha Seasons did The Sandbox host during the year 2022?
Answers:3
6. What was the first avatar collection that The sandbox released?
Answers:The Doggies
7. What is unique about trades on Hashflow?
Answers:All of the above
8. How do I start trading on Hashflow?
Answers:Connect your wallet

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

Binance Learn Earn Quiz Answers -
Binance Quiz Answers

Binance Learn & Earn Quiz Answers – Earn Free BNB, BUSD, SOL,HOOK and HTF Tokens

Binance Learn & Earn Quiz is one of most popular event of...

Binance Crypto WODL Answers 10000 BUSD -
Binance Quiz Answers

Binance Crypto WODL Answers – 17th December 2022

Binance Crypto WODL Answers Today, 16th December, 2022: Binance recently launched a...

Binance WODL 8 Letters Words -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 8 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today: Binance recently launched a new game called...

Binance WODL 7 Letters Words -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 7 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today,Binance recently launched a new game called “Crypto...