Wednesday , 30 November 2022
Home Quiz Answers KBC Quiz Answers KBC Pari Match Quiz Answers Today – 30th November 2022
KBC Quiz Answers

KBC Pari Match Quiz Answers Today – 30th November 2022

KBC JUNIOr Quiz 1 11zon -

KBC Pari Match Quiz Answers Today 30th November. You can also play with KBC every day at 21:00 for a chance at the hotspot.KBC Pari Match quiz was recently added where participants can earn extra points each day.

After giving correct answers you can earn 1000 points, per correct answers you received 200 point. Follow our KBC Pari Match Quiz Answers blew.

There is also a KBC Pari Match Quiz where you can play daily to improve your score and climb the leaderboards. You can earn extra points by playing the KBC Pari Match News Quiz.

The new KBC Pari Match Quiz runs 24 hours a day. Play this quiz on the Sony LIV application and climb the leaderboards to win cash prizes or free products.

KBC Pari Match Quiz Answers Today. Complete quiz and earn extra points to climb the leaderboards. You can play KBC Pari Match Quiz in Hindi or English

How To Join KBC Pari Match Quiz


  • Tap the to download or update Sony Liv App
  • Open the app, log in to your account and look for the KBC quiz banner. Tap the
  • Pari Match Quiz option and play daily to add more points to your score. Earn 200 points for every
  • Correct answers, for a total of 1000 points per day.
  • Earn points and advance on the leaderboard to receive exciting prizes.
KBC Pari Match Quiz Answers Today – 30th November 2022

Q1) The Fifa World Cup was held in which country in the year 2014?
Answer: Brazil
Q2) Malwa Plateau does not make a part of which of the following states?
Answer: Maharashtra
Q3) Pateti is the festival of which religion?
Answer: Zoroastrianism
Q4) With which of the following countries, India shares maximum length of border?
Answer: Bangladesh
Q5) Which book was written by Lokmanya Tilak in the Mandalay Jail?
Answer: Srimad Bhagavadgita Rahasya
KBC Pari Match Quiz Answers Today – 29th November 2022

Q1) Pen Holder grip is used in which of the following sports?
Answer: Table Tennis
Q2) What is the currency of Nepal?
Answer: Nepalese rupee
Q3) Who is known as the ‘Father of Indian Cinema’?
Answer: Dadasaheb palke
Q4) Which among the following films does not have Salman Khan as its lead actor?
Answer: Mission Mangal
Q5) Kiwi is good source of which Vitamin?
Answer: Vitamin C
KBC Pari Match Quiz Answers Today – 28th November 2022

Q1) The headquarters of the Food and Agriculture organization are located at_?
Answer: Rome
Q2) Yellow ration card under Antyodaya Anna Yojana is given to whom?
Answer: People below poverty line
Q3) The World Radio Day is celebrated on which day?
Answer: 13th February
Q4) Which of the following is the official name of Ooty?
Answer: Udagammandalam
Q5) How many teams and countries have currently participate in the Commonwealth Games 2022?
Answer: 72
KBC Pari Match Quiz Answers Today – 27th November 2022

Q1) Which among the following is smallest district of India?
Answer: Mahe
Q2) Which among the following is known as “Bible of Cricket”?
Answer: Wisdem
Q3) The Ozone Day is observed in memory of signing of which of the following protocols?
Answer: Montreal protocol
Q4) Zero Mile Stone is located in which city of India?
Answer: Nagpur
Q5) Which of the following is the northern most point of India?
Answer: Indira Col
KBC Pari Match Quiz Answers Today – 26th November 2022

Q1) Which day is celebrated as Human Rights Day?
Answer: 10th December
Q2) Fazel Atrachali is a famous player of which sport?
Answer: Kabaddi
Q3) Which metal was used the most in the Harappan period sculpture?
Answer: Bronze
Q4) Who played the role of ACP Jai Dixit in the popular film series ‘Dhoom’?
Answer: Abishek Bachchan
Q5) Proteins consist of which of the following?
Answer: Amino acids
KBC Pari Match Quiz Answers Today – 25th November 2022

Q1) Which country is the birthplace of the “Olympic Games”?
Answer: Greece
Q2) ‘Sohra’ is the local name of which of the following hill stations?
Answer: Shillong
Q3) In which year Indian Railway was nationalized?
Answer: 1951
Q4) Which is the largest wheat producing state?
Answer: Uttar Pradesh
Q5) What percent of the total geographical area of India is under Mangrove cover?
Answer: 0.15%
KBC Pari Match Quiz Answers Today – 24th November 2022

Q1) Cricketer Ishant Sharma represent which state team in the Ranji Trophy?
Answer: Delhi
Q2) World Environment Day is celebrated on which day?
Answer: 5th June
Q3) The director of the film Tiger Zinda Hai is?
Answer: Ali Abbas Zafar
Q4) The first month of the Indian national calendar is?
Answer: Chaitra
Q5) Which of the following is the capital of America?
Answer: Washington DC
KBC Pari Match Quiz Answers Today – 23rd November 2022

Q1) Which vitamin is available to the human body through sunbathing?
Answer: Vitamin D
Q2) What happens to water vapour when heated?
Answer: Evaporates
Q3) Which among the following country is considered to have the world’s first sustainable biofuels economy?
Answer: Brazil
Q4) Arshdeep Singh is a famous player of which sport?
Answer: Cricket
Q5) What was the ‘Black Death’ first called?
Answer: Great Mortality
KBC Pari Match Quiz Answers Today – 22nd November 2022

Q1) What is the national flower of Turkmenistan?
Answer: Red Rose
Q2) Which country is the largest reserves of gold in the world?
Answer: USA
Q3) Who is the winner of the US Open 2019 Men’s title?
Answer: Rafael Nadal
Q4) Which of the following was the first historian to distinguish between the cause and immediate origins of an event?
Answer: Thucydides
Q5) What is used to make periscope?
Answer: Plane mirror
KBC Pari Match Quiz Answers Today – 21st November 2022


Q1) What is the earth’s primary source of energy?
Answer: The Sun
Q2) Who is known as Indian Bismarck?
Answer: Sardar Vallabhbhai Patel
Q3) Who was the first winner of Gandhi Peace Prize?
Answer: Julius Nerera
Q4) Vicuna is the national animal of which country?
Answer: Peru
Q5) What is the National Sport of China?
Answer: Table Tennis

KBC Pari Match Quiz Answers Today – 20th November 2022

Q1) What did the initial “S” stand for in his name Winston S Churchill?
Answer: Spencer
Q2) Where was the first Golden Globe Awards held?
Answer: California
Q3) Which is the largest carnivore on land?
Answer: Polar Bear
Q4) A second full moon in a month of the common calendar is called what?
Answer: Blue Moon
Q5) What is the currency of Saint Pierre and Miquelon?
Answer: Euro
KBC Pari Match Quiz Answers Today – 19th November 2022

Q1) What player was the first to win five straight Wimbledon tennis titles?
Answer: Bjorn Borg
Q2) What is the national bird of Estonia?
Answer: Barn Swallow
Q3) What is the currency of El Salvador?
Answer: US Dollar
Q4) In which country was Frederick Loewe born?
Answer: Germany
Q5) How many leap years does 100 years have?
Answer: 24

KBC Pari Match Quiz Answers Today – 18th November 2022

Q1) What is the national currency of France?
Answer: Both A and C
Q2) How many stars does the Malaysian flag have?
Answer: 14
Q3) What is the national currency of Azerbaijan?
Answer: Azerbaijani Manat
Q4) The first atomic theory was proposed by which of the following physicists?
Answer: John Dalton
Q5) Which of these is known for the invention of a Paper Bag?
Answer: Margaret E. Knight
KBC Pari Match Quiz Answers Today – 17th November 2022

Q1) Who was the first Indian to become the President of the UN General Assembly?
Answer: Mrs. Vijay Lakshmi Pandit
Q2) Who wrote the book called “My Truth”?
Answer: Indira Gandhi
Q3) Which of these inventions was first installed at a Hartford, Connecticut bank in 1889?
Answer: Pay Telephone
Q4) Which is the highest navigable lake of the world?
Answer: Titicaca
Q5) What is the most common waterborne disease?
Answer: Diarrhoea 
KBC Pari Match Quiz Answers Today – 16th November 2022

Q1) What is the capital of Pakistan?
Answer: Islamabad
Q2) Which African country’s flag features its national bird, the grey-crowned crane?
Answer: Uganda
Q3) Hariprasad Chaurasia is a renowned player of which instrument?
Answer: Flute
Q4) Where is the headquarters of International Monetary Fund located?
Answer: Washington
Q5) Which is the staple food for at least half of the world’s population?
Answer: Maize
KBC Pari Match Quiz Answers Today – 15th November 2022

Q1) Which of the following instruments is used to measure humidity in the air?
Answer: Hygrometer
Q2) Which nation finished with the most number of medals in the Tokyo Olympics 2020?
Answer: United States of America
Q3) In which year was the first Nobel Prize awarded?
Answer: 1901
Q4) The formation of a hole in the ozone layer is maximum over which of the following regions?
Answer: Antarctica
Q5) What type of acid helps in converting milk into curd?
Answer: Lactic Acid
KBC Pari Match Quiz Answers Today – 14th November 2022

Q1) Who won the first medal for India at the Tokyo Olympics 2020?
Answer: Mirabai Chanu
Q2) How many official languages are there in UNESCO?
Answer: 6
Q3) In which of the following phenomenon does light bend as it enters a different medium?
Answer: Refraction
Q4) What does a white flag indicate during a war?
Answer: Surrender
Q5) Who has won the US Open Men’s Title 2020?
Answer: Dominic Thiem 

This site provides latest updates like kbc offline quiz answers, quiz answers of the day, flipkart quiz answers, intermiles quiz and other quiz updates. Today I am going to talk about his KBC 24×7 quiz answers for KBC Pari Match Quiz Answers Today – KBC Pari Match Quiz Answers Today – KBC Pari Match Quiz Answers Today – 30th November, 2022. So visit our website. daily to get the latest updates on his KBC offline quiz answers today.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

kbc quiz answers -
KBC Quiz Answers

KBC Quiz Answers Today – 30th November 2022

Are you looking for KBC IDFC Quiz answers.You Come Right Place. You...