Wednesday , 30 November 2022
Home Quiz Answers Binance Quiz Answers Binance P2P Learn & Earn Quiz Answers – Share 1,300 BUSD In Rewards!
Binance Quiz Answers

Binance P2P Learn & Earn Quiz Answers – Share 1,300 BUSD In Rewards!

Binance P2P Learn Earn Quiz Answers -

Binance is pleased to announce the upcoming launch of the next round of ‘Binance Learn & Earn’, where users can acquire blockchain knowledge and earn free crypto by completing courses and quizzes.Binance P2P Quiz Answers of the Day: Recently, Binance P2P launched a learning and earning challenge targeting select countries in Southeast Asia.All existing Binance P2P users and new her P2P users in Vietnam, Laos, Cambodia and Myanmar are eligible to participate in this new learning and earning challenge.A total of 3 tasks must be completed to receive the reward. Read some articles, take quizzes and buy at least $30 worth of cryptocurrency on Binance P2P.All eligible winners will share the BUSD 1,300 reward equally. The first 100 existing P2P users and the first 100 new P2P users will receive token coupons of 3 BUSD and 10 BUSD respectively.

How to Join Binance P2P Learn & Earn Quiz


  • Click the link to create a Binance account if you don’t have one yet.
  • Login to register on Binance with a valid Mobile ID/Email ID.
  • Mandatory KYC verification must be completed to claim rewards.
  • To participate in the Binance P2P Learn & Earn campaign,Click
  • Like and share an Instagram or Facebook post as indicated on the form.
  • Take the quiz, answer all quiz questions correctly and submit.
  • Binance P2P Learn & Earn Quiz answers below. Please scroll down the page to check.
  • Comments “I did it!” and tags her two friends in the comment.
    100 randomly selected winners each have a chance to win her a gift card worth BUSD 10.
  • Rwards will be distributed within his two weeks of the promotion period.
Binance P2P Learn & Earn Quiz Answers

Question 1: If you post P2P ads on Binance P2P, you are;
Answer: Maker
Question 2: The fee for users who are takers on Binance P2P is
Answer: 0%
Question 3: On Binance P2P, taker is limited to buying a specific amount of crypto per day.
Answer: False
Question 4: As a taker, what should you do before placing an order on Binance P2P?
Answer: All are correct
Question 5: Unverified users can do the transaction on Binance P2P?
Answer: False
Question 6: The security mechanism that secures the crypto during a P2P transaction in order to prevent scams is called?
Answer: Escrow service
Question 7: Which wallet your crypto will be held in when you complete a purchase on Binance P2P?
Answer: Funding Wallet
Question 8: What zone on Binance P2P the system will automatically match the best-available order based on your preferred payment methods and crypto amount?
Answer: Express Zone
Question 9: What are the channels for users to contact Binance Customer Service when encountering trading issues on Binance P2P? 
Answer: Both A & B are correct
Question 10: If you overpaid your counterparty, what should you do?
Answer: A & D are correct
Question 11: If you are the seller, and you have not received the payment, but the order was marked as paid, what should you do?
Answer: B, C and D are correct
Question 12: In order to buy crypto on Binance P2P, which steps have to be completed by the user? 
Answer: Identity verification (KYC)
Question 13: What can you do in P2P Express Zone?
Answer: A and B are correct
Question 14: How can you find trading performance and statistics of other P2P users on Binance P2P?
Answer: On Binance P2P main page, or on the P2P order page, click their nicknames to enter their profile pages.

This campaign is available for users in Vietnam, Laos, Cambodia and Myanmar.All you have to do is complete the quiz and purchase at least $30 worth of crypto on Binance P2P.The first 100 eligible existing users on Binance P2P will receive a token voucher of 3 BUSD each.The first 100 eligible new users on Binance P2P will receive a token voucher of 10 BUSD each.Token voucher rewards will be distributed within 3 weeks after the promotion ends.Log in to redeem your BUSD token voucher from Account > Rewards Center.Activity is valid from October 25, 2022 to November 10, 2022 00:00 (UTC).

Terms & Conditions


Binance P2P allows users to buy and sell cryptocurrencies directly with other users. On the other hand, Binance Earn allows beginners and experienced crypto users to easily make money from their existing crypto assets.

Am I eligible for the Learn & Earn Award? Binance Learn and Earn rewards are for eligible Binance users only. New users must first complete identity verification before they can earn Learn and Earn rewards. Please note that only certain her Binance users are eligible to receive rewards for certain campaigns.

Log in to your Binance account and click the Account icon. Select Point Center.Go to the Rewards Center to view your vouchers. Click Redeem on the coupon you want to use and follow the instructions to redeem it.Go to Points Center and click Coupon Codes

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

Binance WODL 8 Letters Words -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 8 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today, November 30, 2022: Binance recently launched a...

Binance WODL 7 Letters Words -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 7 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today, November 30, 2022: Binance recently launched a...

Binance WODL 6 Letter Words Answers -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 6 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today, November 30, 2022: Binance recently launched a...

Binance WODL 5 Letter Words Answers -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 5 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today, November 30, 2022: Binance recently launched a...