Wednesday , 30 November 2022
Home Quiz Answers Binance Quiz Answers Binance Learn & Earn Quiz Answers – ALPINE, LAZIO, PORTO and SANTOS
Binance Quiz Answers

Binance Learn & Earn Quiz Answers – ALPINE, LAZIO, PORTO and SANTOS

Binance Learn Earn Quiz Answers ALPINE LAZIO PORTO and SANTOS 11zon -

Binance is pleased to announce the upcoming launch of the next round of “Binance Learn & Earn,” where users can acquire blockchain knowledge and earn free crypto by completing courses and quizzes.

New users who registered a Binance account after 09:00 (UTC) November 23, 2022 and existing users who completed KYC after 09:00 (UTC) November 23, 2022 will be eligible for this round of “Binance are eligible to participate in Learn. Eligible users can read articles and watch videos now. You can also take the quiz from 09:00 (UTC) November 23, 2022 until the token supply runs out.

All Binance users who have passed KYC verification can start reading articles, watching videos, taking quizzes, and more,Eligible users can receive a predetermined amount ALPINE, LAZIO, PORTO, SANTOS, or other projects depending on the courses or quizzes completed. Note that each course can only be completed once for him, and each user is eligible for a maximum of one reward per completed course.

This event so much popular in this time but One thinks you need know right answer of those Binance Learn & Earn Quiz Answers


Binance Learn & Earn Quiz Details


Binance Learn & Earn QuizDetails
Quiz Date & TimeNovember 23, 2022
Quiz TypeLearn & Earn
RewardsEarn Locked Products for 150 days
Winners SelectionFirst Come, First Served!
Binance Quiz LinkVisit Here

Binance arrange learn & earn campaigns almost every month and give chance to earn free crypto.You can eassly earn money from there.There have many qns about crypto related.

Earn HIGH, OM LPT, BTTC Upto 7$ From Binance Learn and earn Quiz for free on 9 November 2022. There will be many learn & earn quizzes like High, Mantra, Livepeer, BitTorrent, XRP Ledger, HIGH, OM, LPT, BTTC UMA, PAX Gold, Skale, STP, Kyber Network, Frontier, Lisk, Band protocol,Thorchain, etc.

How To Join Binance Learn & Earn Quiz

  • Click the link below and sign up or log in to your Binance account. Click Here
  • You must pass KYC verification to receive rewards.
  • Visit the Learn & Quiz Acquisition page on the Binance app dashboard or here.
  • ALPINE, LAZIO, PORTO and SANTOS awards are automatically locked into Simple Earn Locked Products for 150 days, allowing users to enjoy 100% APR.

I give all Binance Learn & Earn Quiz answers for free.You need just visit and follow this answers when Binance Learn & Earn Quiz start

Binance Learn & Earn ALPINE Quiz Answers


Q1. What year did BWT Alpine F1® Team enter Formula One™?
Answer: 2021
Q2. Which was the first race of which the Alpine F1® Team make their debut?
Answer: Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix 2021
Q3. Which of the following Alpine Experiences takes place at an altitude of 2200 metres?
Answer: Alpine Ice Driving Experience
Q4. Which of the following drives for Alpine esports team?
Answer: Nicolas Longue
Q5. Where is BWT Alpine F1® Team’s chasis built?
Answer: Enstone, United Kingdom
Q6. Who is the current CEO of the BWT Alpine F1® Team?
Answer: Laurent Rossi
Q7. How many races did current BWT Alpine F1® Team reserve driver Oscar Piastri win on his way to winning the 2021 Fia Formula 2 Championship?
Answer: 6
Q8. During which Grand Prix did BWT Alpine F1® Team claim its maiden win?
Answer: Formula 1 Rolex Magyar Nagydij 2021
Q9. How many gears does the Alpine A522 have?
Answer: 7
Q10. How can you get ALPINE F1® Team Fan Tokens before listing?
Answer: Launchpad
Q11. What did the listing date of the ALPINE F1® Team Fan Token coincide with?
Answer: BWT Alpine F1® Team’s first race of the year
Q12. What is the initial circulating supply of ALPINE when launched on Binance?
Answer: 11,360,000
Q13. What token do you need in order to participate in the Alpine F1® Team Fan Token Launchpad?
Answer: BNB
Q14. Which of the following is NOT true?
Answer: ALPINE F1® Team Fan Token holders with 1,000 ALPINE will be able to get the animated ALPINE NFTs.
Q15. Which of the following ways can fans get ALPINE F1® Team Fan Tokens?
Answer: Participate in the Binance Launchpad and Binance P2P & Spot Market, Gift Cards
Q16. Which driver was featured in the Binance x BWT Alpine F1® Team launch video on the Fan Token page?
Answer: Esteban Ocon
Q17. Which of the following is not an Alpine car?
Answer: Alpine A GT
Q18. How much ALPINE in total is the Binance Fan Token planning to airdrop to its community to celebrate their partnership?
Answer: 100
Q19. How many limited edition NFTs is BWT Alpine F1® Team releasing for the first collection?
Answer: 15,000
Q20. When was the ALPINE F1® Team Fan Token listed on Binance Fan Token Platform?
Answer: 21 February 2021
Binance Learn & Earn LAZIO Quiz Answers


Binance Learn & Earn PORTO Quiz Answers


Binance Learn & Earn SANTOS Quiz Answers


Ading Soon

Binance Learn And Earn TrueFi Quiz Answers

Answer 1. The world’s most transparent and effective financial infrastructure to support the global credit market
Answer 2. All are correct
Answer 3. Collateralized lending
Answer 4. $2 billion
Answer 5. TRU
Answer 6. All are correct
Answer 7. All are correct
Answer 8. All are correct
Answer 9. Each pool and portfolio has its own lender selection criteria, set by the manager
Answer 10. All are correct
Answer 11. Optimism
Answer 12. Exit liquidity differs depending on the opportunity, based on specifications set by the manager
Answer 13. All are correct
Binance Learn And Earn Skale Quiz Answers

Q1) How much are gas fees on the SKALE Network?
Answer: Zero
Q2) What type of blockchain is the SKALE Network?
Answer: Modular Layer1/Layer2 Hybrid
Q3) What types of decentralized applications run on SKALE?
Answer: All are correct
Q4) How does SKALE improve User Experience?
Answer: All are correct
Q5) The SKALE network supports thousands of independent blockchains, multi-chains, and storage chains with zero gas fees, faster commit times, and increased transaction throughput. True or False?
Answer: True
Q6) How does SKALE increase the supply of SKALE Chains?
Answer: Incentivizing SKALE chain creation through surge pricing
Q7) SKALE is Ethereum compatible.
Answer: True
Q8) How many Elastic Sidechains can be created in the SKALE ecosystem?
Answer: An unlimited amount

Binance Learn And Earn Lido Quiz Answers

Question 1: What problem is Lido trying to solve in POS staking?
Answer is: All are correct
Question 2: What do users receive after staking their tokens on Lido?
Answer is: Assets that represent their staked tokens on a 1:1 basis, e.g.,
stake ETH and get stETH tokens
Question 3: Where do users deposit their PoS token on Lido?
Answer is: The Lido staking pool smart contract
Question 4: What can holders do with LDO?
Answer is: Vote on decisions in the Lido DAO
Question 5: Why does Lido operate as a DAO?
Answer is: All are correct
Question 6: What can users do with their stETH tokens?
Answer is: All are correct
Question 7: What is the name of the utility token on Lido?
Answer is: LDO
Question 8: In addition to Ethereum, which POS blockchain does Lido support?
Answer is: Polkadot

Binance Learn And Earn WOO Quiz Answers

Q1. What share of Woo Network’s revenue contributes to the monthly buyback and burn?
Answer: 50%
Q2. what is Woo Network’s centralized exchange called?
Answer: WOO X
Q3. How much does Kronos research trade each day?.
Answer: $1 Billion+
Q4. What network did WOOFi first launch on?
Answer: BNB Chain
Q5. Who benefits from WOO Network’s services?
Answer: All of the above
Q6. WOO Network was selected as a judge in BIN Chain’s most valuable builder program? True or false?
Answer: False
Q7. Who invested in WOO network’s series A+ fundraising round in 2021?
Answer: Binance Labs
Q8. Which ecosystems are partnered with WOO DAO?
Answer: All of the above
Q9. WOO Network was designed to address high fees and fragmented liquidity across crypto networks and applications. True or false?
Answer: True

Binance Learn And Earn BENQI Quiz Answers

Question 1: Which of the following is part of BENQI’s suite of protocols?
Answer is: All are correct
Question 2: Which blockchain is BENQI deployed on?
Answer is: Avalanche
Question 3: What is the purpose of the Ql token?
Answer is: All are correct
Question 4: Which asset does BENQI Liquid Staking support?
Answer is: AVAX
Question 5: Which of the following assets are listed on BENQI Liquidity Market?
Answer is: All are correct
Question 6: Users can seamlessly stake on BENQI Liquid Staking to both secure the network it’s on while having the freedom to use that capital within Defi
Answer is: True
Question 7: Which yield-bearing asset do users receive from BENQI Liquid Staking?
Answer is: sAVAX
Question 8: Are there any minimum requirements for staking on BENQI Liquid Staking?
Answer is: No
Question 9: What is the purpose of veQI?
Answer is: Voting power for validators to receive additional staking delegations
Question 10: Which of the following protocols is BENQI’s liquid staking asset integrated with?
Answer is: All are correct

Binance Learn And Earn KNC Quiz Answers

Q1) What is KyberSwap?
Answer: All are correct

Q2) What is KyberDAO?
Answer: Kyber Network’s community governance platform

Q3) Users can use KyberSwap’s Discover feature to discover potentially trending tokens
Answer: True

Q4) The Amplification (AMP) factor is used to____
Answer: Mimic higher levels of liquidity

Q5) Which blockchain is KyberSwap based on?
Answer: Ethereum

Q6) Users can earn KNC by
Answer: All are correct

Q7) KyberSwap uses ___ a Market Maker protocol?
Answer: Dynamic

Q8) What is Kyber Network’s native token?
Answer: KNC

Binance Learn And Earn Mantra Quiz Answers

Q1) NFTs, metaverse and gaming can all be built on which one of MANTRA’s stacks?
Answer: MANTRA Chain
Q2) MANTRA Chain is compatible with which of these blockchains? Select all that apply.
Answer: EVM,IBC
Q3) Does MANTRA Finance provide initial coin offerings?
Answer: Yes
Q4) What is HeliSwap?
Answer: Decentralized exchange
Q5) What is MANTRA’s Governance Token?
Answer: $OM
Q6) Where in the OMniverse can you find retail staking?
Answer: MANTRA Nodes
Q7) MANTRA Nodes offers which of the following?
Answer: All are correct
Q8) What Year was MANTRA founded?
Answer: 2020

Binance Learn And Earn BURGER Quiz Answers

Q1) Which chain is Burger Cities based on?
Answer: BNB
Q2) What is the name of the token exchange place in BurgerCities?
Answer: Black Market
Q3) From which of the following platforms did BurgerCities evolve?
Answer: BurgerSwap
Q4) Which of the following is the central part of the BurgerCities’ gameplay?
Answer: Hero NFTS
Q5) What features does BurgerCities have in its current version?
Answer: All are correct
Q6) What is the total supply of BURGER?
Answer: 63 million
Q7) How long will the additional issuance of BURGER be unlocked?
Answer: Unlocked in 36 months
Q8) What percentage of the total supply of smtechyt BURGER is used as incentives?
Answer: 50%
Q9) What are the gameplays available in BurgerCities?
Answer: All are correct
Q10) On which platforms can you buy BURGER?
Answer: All are correct

Binance Learn And Earn Livepeer Quiz Answers

Q1) What is the native token of Livepeer?
Answer: LPT
Q2) Who stakes Livepeer tokens (LPT) in order to receive a share of video processing fees?
Answer: Delegators
Q3) Livepeer is built on which blockchain?
Answer: Ethereum
Q4) What are the benefits of delegating LPT on the Livepeer network?
Answer: All are correct
Q5) Livepeer has processed over 150 million minutes of video since its mainnet launch. True or false?
Answer: True
Q6) Which of the following provides a gateway to delegating on the Livepeer network?
Answer: The Livepeer Explorer
Q7) Transcoding is one of the steps necessary to deliver video content smoothly to end users. True or false?
Answer: True
Q8) Livepeer is used primarily to process what type of content?
Answer: Video content
Q9) Livepeer orchestrators receive a share of video processing fees in the form of?
Answer: ETH
Q10) When was Livepeer’s mainnet launch?
Answer: 2018

Binance Learn And Earn Highstreet Quiz Answers

Q1) What is HIGH token’s maximum supply?
Answer: 100 million
Q2) Which region will the next Highstreet’s IHO be based on?
Answer: Animoca Archipelago
Q3) Which platform can the current stage of Highstreet be played on?
Answer: PC & VR
Q4) Which area does Highstreet stand out from other Metaverses?
Answer: All are correct
Q5) Highstreet’s apparel collection with 8-bit is available for purchase from real-life department stores. True or false?
Answer: True
Q6) Who’s able to purchase lands and become a land owner from Highstreet?
Answer: Brands
Q7) Which ecosystem(s) is HIGH token on?
Answer: Ethereum & BSC
Q8) What are the feature(s) of Highstreet Homes?
Answer: All are correct
Q9) Which centralized exchanges can $HIGH tokens be purchased from?
Answer: Binance, Coinbase, Crypto.com
Q10) Highstreet’s Phygital items can only be purchased online.
Answer: False

Binance Learn And Earn XRP Quiz Answers

Q1) XRPL is decentralized, permissionless, and open-source
Answer: True
Q2) What is the native digital asset on the XRP Ledger?
Answer: XRP
Q3) On average, how long does a transaction confirmation on the XRP Ledger take?
Answer: 3 to 5 seconds
Q4) What is the XRP Ledger’s validation mechanism?
Answer: Federated Consensus
Q5) What can the XRP Ledger be used for today?
Answer: All the correct
Q6) What is the average cost of transactions on XRPL?
Answer: Less than 1 cent
Q7) Which of the following describes the XRPL?
Answer: All are correct
Q8) The XRPL’s built-in DEX is based on an order book model.
Answer: True
Q9) The XRP Ledger is useful for developers because.
Answer: They are able to code in Python, Java and JavaScript languages

Binance Learn And Earn Lisk Quiz Answers

Q1) Which popular programming language does Lisk support?
Answer: JavaScript
Q2) What consensus mechanism does Lisk currently utilize?
Answer: Delegated Proof of Stake
Q3) Which token is used within the Lisk Network as a utility token?
Answer: LSK
Q4) What is the current development goal for Lisk?
Answer: To enable interoperability within the Lisk ecosystem
Q5) How will blockchain applications operate within the Lisk Ecosystem?
Answer: On separate sidechains
Q6) What makes Lisk accessible to Web3 developers?
Answer: All are correct
Q7) How can users benefit from Lisk’s accessibility?
Answer: All are correct
Q8) What can LSK holders do with the token?
Answer: All are correct

Binance Learn And Earn BTTC Quiz Answers

Q1) All of these concepts are related to Band Token except for…
Answer: Cash incentives
Q2) Which sentence is incorrect?
Answer: Band Protocol leverages on-chain centralized oracles that link on-chain applications together.
Q3) Which characteristics differentiate Band Protocol from other oracle services?
Answer: Decentralization, maximum customization and flexibility, easy scalability, economical cost, interoperability, and cross-chain
Q4) Which ecosystem(s) has/have partnered with Band Protocol?
Answer: All are correct
Q5) Which of the following IS NOT a use case of the BAND token?
Answer: To secure a discount when requesting data
Q6) Which sentence is CORRECT?
Answer: BandChain’s Delegated Proof of Stake design and BAND token create a decentralized network.
Q7) What network is BandChain on?
Answer: Cosmos
Q8) Which characteristic DOES NOT correctly describe BAND Protocol?
Answer: On-chain DeFi protocol

Binance UMA Quiz Answers

Q1) What makes the OO optimistic?
Answer: Proposed data will not require resolution unless it is disputed, and disputes are rare
Q2) How many tokens did UMA transfer to its DAO in 2021?
Answer: 35 million tokens
Q3) Who are the three actors in the OO system?
Answer: The contract requesting the data; the participant proposing the data; and the disputer
Q4) Why is there a reward associated with voting correctly?
Answer: So there is an incentive to be correct
Q5) Why does the OO include a human component?
Answer: Humans can provide any kind of knowable truth to a blockchain
Q6) What are the phases in the UMA voting process?
Answer: Voting period; voting revealing period; reward collection period
Q7) What is the DAO tooling organization that is a sister protocol to UMA and Across and is secured by the OO?
Answer: Outcome.Finance
Q8) How long does it typically take for the OO, through its UMA token holders, to resolve a dispute?
Answer: 48 hours
Q9) What is UMA’s native token?
Answer: UMA coin
Q10) What is the cross chain bridge empowered by UMA and its OO?
Answer: Across

Binance THORChain Quiz Answers

Q1) What is the native coin of THORChain?
Answer: RUNE

Q2) How many types of users are there in THORChain?
Answer: 4

Q3) What is the total supply of THORChain’s native coin? 
Answer: 500 million

Q4) What are the use cases of THORChain’s native coin?
Answer: Governance, incentivization, settlement & network security

Q5) How does THORChain secure its network?
Answer: Tendermint Byzantine Fault Tolerance, Cosmos-SDK & Threshold Signature Scheme (TSS)

Q6) How would a BTC-to-ETH swap happen on THORChain?
Answer: Internally, there will be a BTC – RUNE swap, and then a RUNE to ETH swap

Q7) Which of the following statements is true?
Answer: RUNE is used to subsidize gas fees and reward Liquidity Providers and Node Operators

Q8) Who Secures The Network?
Answer: Node Operators

Q9) THORChain is a layer 2 DEX
Answer: False

Q10) What is the role of trader in the THORChain’s native ecosystem?
Answer: Function as an oracle to deliver data




Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

Binance WODL 8 Letters Words -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 8 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today, November 30, 2022: Binance recently launched a...

Binance WODL 7 Letters Words -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 7 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today, November 30, 2022: Binance recently launched a...

Binance WODL 6 Letter Words Answers -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 6 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today, November 30, 2022: Binance recently launched a...

Binance WODL 5 Letter Words Answers -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 5 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today, November 30, 2022: Binance recently launched a...