Wednesday , 30 November 2022
Home Quiz Answers Binance Quiz Answers Binance GMX Quiz Answers – Learn And Trade
Binance Quiz Answers

Binance GMX Quiz Answers – Learn And Trade

Binance GMX Quiz Answers Learn And Trade 11zon -

Binance GMX Quiz Answers: Learn and trade is a new event hosted by Binance Exchange, one of the largest cryptocurrency exchanges.All Binance users who deposit at least 5 GMX or trade at least 8 GMX and complete the quiz are eligible to share the $75,000 prize pool in the form of GMX token vouchers.

Added GMX quiz answers in this post. You can browse and get all the answers right. Activity valid until November 30, 2022.

Binance GMX Quiz Details


Binance Learn & Earn QuizDetails
Quiz Date & TimeUntill 30th November 2022
Quiz TypeLearn & Earn
Rewards$75,000 prize pool
Winners SelectionFirst Come, First Served!
Binance Quiz LinkVisit Here

How To Join Binance GMX Quiz

  • Click here to participate in Binance Learn and Trade GMX activities.
  • Make a net deposit of at least 5 GMX or trade (buy or sell) at least 8 GMX.
  • Eligible GMX spot and margin trading pairs: GMX/USDT, GMX/BTC, GMX/BUSD.
  • Please answer the quiz. Here are the quiz answers:
  • Eligible users will share the $75,000 prize pool in the form of GMX token vouchers.
  • Rewards will be distributed within two weeks after the activity ends.

Binance GMX Quiz Answers

Question 1: What is the GMX Protocol all about?
Answer: Decentralized leverage trading
Question 2: What is the maximum leverage on the platform?
Answer: 30.50x
Question 3: Which tokens can you trade on GMX?
Answer: ETH/BTC/UNI/LINK/AVAX
Question 4: What is GLP?
Answer: The liquidity provider token of the GMX protocol
Question 5: What does Tier 3 of the GMX referral program give you as rewards?
Answer: 15% of your referred volume paid out in ETH/AVAX, and 5% in esGMX
Question 6: What benefits do you get when trading on GMX?
Answer: Select all 3 options
Question 7: What does staking your GMX do?
Answer: Gives you 30% of all protocol fees paid out in ETH/AVAX
Question 8: Can you perform a swap trade on GMX?
Answer: IGO Yes, you can swap between all assets in the GLP pool and pay low fees
Question 9: What is the name of the GMX community NFT project?
Answer: GMX Blueberry Club
Question 10: What is the name of the podcast hosted by community members?
Answer: The Blueberry Podcast
Question 11: How are decisions made on the GMX platform?
Answer: Discussions on governance forums and a GMX voting snapshot to make the final decision

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

Binance WODL 8 Letters Words -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 8 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today, November 30, 2022: Binance recently launched a...

Binance WODL 7 Letters Words -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 7 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today, November 30, 2022: Binance recently launched a...

Binance WODL 6 Letter Words Answers -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 6 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today, November 30, 2022: Binance recently launched a...

Binance WODL 5 Letter Words Answers -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 5 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today, November 30, 2022: Binance recently launched a...