Wednesday , 30 November 2022
Home Quiz Answers Binance Quiz Answers Binance Fan Token Quiz Answers
Binance Quiz Answers

Binance Fan Token Quiz Answers

Binance Fan Token Quiz Answers -

Beginner’s Guide to Binance Fan Token Quiz : This is a new quiz in Binance Academy’s Learn and Earn course. The quiz is based on Fan Tokens.This new quiz to learn and win Binance includes his 4 different Fan Tokens: Alpine F1 Team Fan Token, Santos FC Fan Token, FC Porto Fan Token and SS Lazio Fan Token.

Only new users who register on Binance and create a new account can get Fan Tokens worth about $5, locked for 150 days.

Binance Fan Token Quiz Details


Binance Learn & Earn QuizDetails
Quiz Date & TimeNovember 23, 2022
Quiz TypeLearn & Earn
RewardsEarn Locked Products for 150 days
Winners SelectionFirst Come, First Served!
Binance Quiz LinkVisit Here

How To Join Binance Learn & Earn Quiz

  • Click the link below and sign up or log in to your Binance account. Click Here
  • You must pass KYC verification to receive rewards.
  • Visit the Learn & Quiz Acquisition page on the Binance app dashboard or here.
  • ALPINE, LAZIO, PORTO and SANTOS awards are automatically locked into Simple Earn Locked Products for 150 days, allowing users to enjoy 100% APR.

I give all Binance Learn & Earn Quiz answers for free.You need just visit and fo

Binance Learn & Earn ALPINE Quiz Answers


Q1. What year did BWT Alpine F1® Team enter Formula One™?
Answer: 2021
Q2. Which was the first race of which the Alpine F1® Team make their debut?
Answer: Formula 1 Gulf Air Bahrain Grand Prix 2021
Q3. Which of the following Alpine Experiences takes place at an altitude of 2200 metres?
Answer: Alpine Ice Driving Experience
Q4. Which of the following drives for Alpine esports team?
Answer: Nicolas Longue
Q5. Where is BWT Alpine F1® Team’s chasis built?
Answer: Enstone, United Kingdom
Q6. Who is the current CEO of the BWT Alpine F1® Team?
Answer: Laurent Rossi
Q7. How many races did current BWT Alpine F1® Team reserve driver Oscar Piastri win on his way to winning the 2021 Fia Formula 2 Championship?
Answer: 6
Q8. During which Grand Prix did BWT Alpine F1® Team claim its maiden win?
Answer: Formula 1 Rolex Magyar Nagydij 2021
Q9. How many gears does the Alpine A522 have?
Answer: 7
Q10. How can you get ALPINE F1® Team Fan Tokens before listing?
Answer: Launchpad
Q11. What did the listing date of the ALPINE F1® Team Fan Token coincide with?
Answer: BWT Alpine F1® Team’s first race of the year
Q12. What is the initial circulating supply of ALPINE when launched on Binance?
Answer: 11,360,000
Q13. What token do you need in order to participate in the Alpine F1® Team Fan Token Launchpad?
Answer: BNB
Q14. Which of the following is NOT true?
Answer: ALPINE F1® Team Fan Token holders with 1,000 ALPINE will be able to get the animated ALPINE NFTs.
Q15. Which of the following ways can fans get ALPINE F1® Team Fan Tokens?
Answer: Participate in the Binance Launchpad and Binance P2P & Spot Market, Gift Cards
Q16. Which driver was featured in the Binance x BWT Alpine F1® Team launch video on the Fan Token page?
Answer: Esteban Ocon
Q17. Which of the following is not an Alpine car?
Answer: Alpine A GT
Q18. How much ALPINE in total is the Binance Fan Token planning to airdrop to its community to celebrate their partnership?
Answer: 100
Q19. How many limited edition NFTs is BWT Alpine F1® Team releasing for the first collection?
Answer: 15,000
Q20. When was the ALPINE F1® Team Fan Token listed on Binance Fan Token Platform?
Answer: 21 February 2021

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

Binance WODL 8 Letters Words -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 8 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today, November 30, 2022: Binance recently launched a...

Binance WODL 7 Letters Words -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 7 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today, November 30, 2022: Binance recently launched a...

Binance WODL 6 Letter Words Answers -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 6 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today, November 30, 2022: Binance recently launched a...

Binance WODL 5 Letter Words Answers -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 5 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today, November 30, 2022: Binance recently launched a...