Saturday , 4 February 2023
Home Quiz Answers Binance Quiz Answers Binance BUSD Quiz Answers – Learn & Earn BUSD
Binance Quiz Answers

Binance BUSD Quiz Answers – Learn & Earn BUSD

Binance BUSD Quiz Answers -

Binance BUSD Quiz Answers.Binance Learn & Earn Quiz is one of most popular event of binance.All Binance users are waiting for this event.In this event correct answerer get token as a reward.Take and complete our quiz course on Binance to get up to $10 in free crypto rewards.

On December 7, 2022 at 09:00 UTC, you can learn and win a total of 4 new Binance quizzes called Algo, Polyx, BNB and BUSD quizzes.

We are provide right answers of BUSD Quiz.Stay connected with us for all correct answers of BUSD.

BUSD is a regulated stablecoin backed by fiat currency pegged to the US dollar. A reserve of 1 USD is held for each unit of BUSD. In other words, the supply of BUSD is pegged 1:1 against the US dollar. Holders can exchange their tokens for fiat currency and vice versa. Token issuer Paxos publishes a monthly statement of its BUSD reserves.

Binance BUSD Quiz Details



Binance Learn & Earn QuizDetails
Quiz Date & Time7th December 2022 at 09:00 UTC
Quiz TypeLearn & Earn
RewardsBUSD Tokens
Winners SelectionFirst Come, First Served!
Binance Quiz LinkVisit Here

Win Free BUSD From The Quiz


  • Click the link below and sign up or log in to your Binance account. Click Here
  • You must pass KYC verification to receive rewards.
  • Visit the Learn & Quiz Acquisition page on the Binance app dashboard or here.
  • Binance’s upcoming Algo, Polyx, BNB, and BUSD quiz will go live on 7th December at 09:00 UTC.

Binance BUSD Quiz Answers


Q1) What is the name of the BUSD-pegged token Binance offers on BNB chain and other chains?
Answer: Binance-peg BUSD
Q2) What is the total supply of BUSD?
Answer: Just over 22 billion
Q3) Which chain is BUSD minted on by Paxos?
Answer: Ethereum
Q4) Who regulates BUSD?
Answer: NYDFS(New York Department of Financial Services)
Q5) Who mints BUSD?
Answer: Paxos
Q6) What fiat currency is BUSD pegged to?
Answer: U.S. Dollar
Q7) BUSD is backed 1:1 with:
Answer: Cash reserves
Q8) How can you purchase BUSD or Binance-Peg BUSD?
Answer: All are correct
Q9) What can BUSD be used for?
Answer: All are correct
Q10) Which of the following descriptions is incorrect?
Answer: BUSD doesn’t provide a monthly basis attestation report.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

Binance Learn Earn Quiz Answers -
Binance Quiz Answers

Binance Learn & Earn Quiz Answers – Earn Free BNB, BUSD, SOL,HOOK and HTF Tokens

Binance Learn & Earn Quiz is one of most popular event of...

Binance Crypto WODL Answers 10000 BUSD -
Binance Quiz Answers

Binance Crypto WODL Answers – 17th December 2022

Binance Crypto WODL Answers Today, 16th December, 2022: Binance recently launched a...

Binance WODL 8 Letters Words -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 8 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today: Binance recently launched a new game called...

Binance WODL 7 Letters Words -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 7 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today,Binance recently launched a new game called “Crypto...