Wednesday , 1 February 2023
Home Quiz Answers Binance Quiz Answers Binance BNB Quiz Answers – Learn & Earn
Binance Quiz Answers

Binance BNB Quiz Answers – Learn & Earn

Binance BNB Quiz Answers -

Binance Learn & Earn Quiz is one of most popular event of binance.All Binance users are waiting for this event.In this event correct answerer get token as a reward.Take and complete our quiz course on Binance to get up to $10 in free crypto rewards.

On December 7, 2022 at 09:00 UTC, you can learn and win a total of 4 new Binance quizzes called Algo, Polyx, BNB and BUSD quizzes.

All Binance users who have passed KYC verification can start reading articles, watching videos, taking quizzes, and more,Eligible users can receive a predetermined amount ALGO, POLYX, BNB, and BUSD other projects depending on the courses or quizzes completed. Note that each course can only be completed once for him, and each user is eligible for a maximum of one reward per completed course.


Binance Learn & Earn Quiz Details



Binance Learn & Earn QuizDetails
Quiz Date & Time7th December 2022 at 09:00 UTC
Quiz TypeLearn & Earn
Rewards$10 per account
Winners SelectionFirst Come, First Served!
Binance Quiz LinkVisit Here

Binance BNB Quiz Answers


Q1) BEP-2 BNB is the native coin of Ethereum. True or false?
Answer: False
Q2) What use cases does BNB have?
Answer: All are correct
Q3) Which token standards exist for BNB?
Answer: All are correct
Q4) Owning BNB provides you with a share of Binance’s profits.
Answer: False
Q5) Which token standards exist for BNB?
Answer: All are correct
Q6) BNB was originally issued as a:
Answer: ERC-20 token on Ethereum
Q7) Initial Sale Price?
Answer: 1 ETH for 2700 BNB and 1 BTC for 20,000 BNB
Q8) BNB launched through an initial game offering (IGO) in 2017?
Answer: False
Q9) Total supply of BNB?
Answer: 200 million BNB

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

Binance Learn Earn Quiz Answers -
Binance Quiz Answers

Binance Learn & Earn Quiz Answers – Earn Free BNB, BUSD, SOL,HOOK and HTF Tokens

Binance Learn & Earn Quiz is one of most popular event of...

Binance Crypto WODL Answers 10000 BUSD -
Binance Quiz Answers

Binance Crypto WODL Answers – 17th December 2022

Binance Crypto WODL Answers Today, 16th December, 2022: Binance recently launched a...

Binance WODL 8 Letters Words -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 8 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today: Binance recently launched a new game called...

Binance WODL 7 Letters Words -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 7 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today,Binance recently launched a new game called “Crypto...