Saturday , 4 February 2023
Home Quiz Answers Binance Quiz Answers Binance Algorand Quiz Answers
Binance Quiz Answers

Binance Algorand Quiz Answers

Binance Algorand Quiz Answer -

Binance Polymesh Quiz Answers.Binance Learn & Earn Quiz is one of most popular event of binance.All Binance users are waiting for this event.In this event correct answerer get token as a reward.Take and complete our quiz course on Binance to get up to $10 in free crypto rewards.

On December 7, 2022 at 09:00 UTC, you can learn and win a total of 4 new Binance quizzes called Algo, Polyx, BNB and BUSD quizzes.

We are provide right answers of Polymesh Quiz.Stay connected with us for all correct answers of Polymesh.

Algorand was founded in 2017 before launching the mainnet and ALGO token in June 2019. Blockchains address common issues of scalability and consensus mechanisms common to first and second generation blockchains. A key feature of Algorand is the Pure Proof of Stake consensus protocol that randomly selects validators weighted by staked ALGO coins.

Binance Algorand QuizDetails



Binance Learn & Earn QuizDetails
Quiz Date & Time7th December 2022 at 09:00 UTC
Quiz TypeLearn & Earn
RewardsAlgorand (ALGO) Tokens
Winners SelectionFirst Come, First Served!
Binance Quiz LinkVisit Here

Win Free Algorand Tokens From The Quiz


  • Click the link below and sign up or log in to your Binance account. Click Here
  • You must pass KYC verification to receive rewards.
  • Visit the Learn & Quiz Acquisition page on the Binance app dashboard or here.
  • Binance’s upcoming Algo, Polyx, BNB, and BUSD quiz will go live on 7th December at 09:00 UTC.

Binance Algorand Quiz Answers


Q1) Algorand has a Governance Program that allows the community to vote on measures that impact the future of the blockchain. True or false?
Answer: True
Q2) What is the total supply of ALGO tokens?
Answer: 10 billion
Q3) What is the minimum stake needed to run a validator node in Algorand’s PPOS consensus mechanism?
Answer: 0.1 ALGO
Q4) Silvio Micali, founder of Algorand, is famous for being the co-inventor of which of the following technologies?
Answer: All are correct
Q5) Which of the following companies are building NFT and Web3 projects on Algorand?
Answer: All are correct
Q6) For each round, the network selects:
Answer: The block proposal with the lowest VRF hash
Q7) How fast is an Algorand block?
Answer: 3.7 seconds
Q8) How much does it cost to send a transaction in Algorand?
Answer: 0,001 ALGO
Q9) How many transactions per second (TPS) can Algorand process?
Answer: 6,000
Q10) What is Algorand’s consensus mechanism?
Answer: Pure Proof-of-stake (PPoS)

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

Binance Learn Earn Quiz Answers -
Binance Quiz Answers

Binance Learn & Earn Quiz Answers – Earn Free BNB, BUSD, SOL,HOOK and HTF Tokens

Binance Learn & Earn Quiz is one of most popular event of...

Binance Crypto WODL Answers 10000 BUSD -
Binance Quiz Answers

Binance Crypto WODL Answers – 17th December 2022

Binance Crypto WODL Answers Today, 16th December, 2022: Binance recently launched a...

Binance WODL 8 Letters Words -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 8 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today: Binance recently launched a new game called...

Binance WODL 7 Letters Words -
Binance Quiz Answers

Binance WODL 7 Letters Words Today

Binance Crypto WODL Answers Today,Binance recently launched a new game called “Crypto...